It is currently Mon Aug 21, 2017 11:55 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 3:10 pm 
356 Fan
User avatar

Joined: Wed Aug 27, 2008 10:54 am
Posts: 1684
Location: Alpine AZ, Green Valley AZ
There might be a possible clue for the web gurus re. missing avatars. When I open a thread that has postings from members whose avatars are no longer there, the loading of the page seems to take longer (the little doohicky spins longer) and then it finally puts the avatar block up but without the avatar. It appears to be trying to put them up, but can't.

This just happened twice in a thread containing postings from Jim Liberty (whose avatar is apparently on vacation).

For the record, mine has never disappeared. Don't know if size is the issue.

Hope that might help...

Wes

_________________
Some days it just isn’t worth the hassle of chewing through the restraints......


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group