It is currently Mon Dec 18, 2017 3:02 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Failure to open
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 10:12 am 
356 Fan
User avatar

Joined: Wed Aug 27, 2008 10:54 am
Posts: 1815
Location: Alpine AZ, Green Valley AZ
Hi Greg and Web Wizards. I use Google Chrome on a Windows PC and a couple of days ago I suddenly was unable to open anything on the website. When I clicked on the "hamburger", or drop down menu, the photo on the page dropped down momentarily, but then sprang right back up. That was ALL I could get it to do. I then right clicked on the drop down menu button and selected "View source". I scrolled down to line 42 and clicked on the link contained therein. The forum main menu then came up OK, I was logged in already, and was able to access the various forums. (I didn't check the other website sections, but can if you'd like.)

I then opened Firefox to see if the problem was specific to Google Chrome. Using Firefox, I was able to open the various parts of the website OK. At this point, I suspect Chrome updated and some change they made is the problem.

Not too inconvenient for me at this time, but thought you should know in case this is happening to others running Chrome. (They may not think to sneak in the way I did.....)

Cheers,
Wes

_________________
Some days it just isn’t worth the hassle of chewing through the restraints......


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 11:40 am 
356 Fan
User avatar

Joined: Sat Mar 29, 2008 9:06 am
Posts: 6
The same thing happens to me using Firefox or Safari on my iPhone and MacbookAir. All is normal and the way it was using my iMac though.

Chris

_________________


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 1:26 pm 
356Talk Admin
User avatar

Joined: Sun Mar 09, 2008 6:18 pm
Posts: 78
Wes are you still having the problem? I can't duplicate the problem using Chrome.

Joe


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 1:54 pm 
356 Fan
User avatar

Joined: Wed Aug 27, 2008 10:54 am
Posts: 1815
Location: Alpine AZ, Green Valley AZ
Yes Joe. Just now. As I say, I'm using Windows 7, Google Chrome. Firefox seems OK still.
I think this first happened late Sunday or early Monday.

And I DID check the other locations on the website and I can get to them also (going in the back door, or whatever you want to call it).

Wes

_________________
Some days it just isn’t worth the hassle of chewing through the restraints......


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 2:06 pm 
356Talk Admin
User avatar

Joined: Sun Mar 09, 2008 6:18 pm
Posts: 78
Please try this and then check: You can just Empty the cache so that you don't lose all the other stuff.

Chrome
1.In the browser bar, enter: chrome://settings/clearBrowserData

2.Select the items you want to clear (e.g., Clear browsing history, Clear download history, Empty the cache, Delete cookies and other site and plug-in data).
From the Obliterate the following items from: drop-down menu, you can choose the period of time for which you want to clear cached information.
To clear your entire cache, select the beginning of time.

3.Click Clear browsing data.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 2:25 pm 
356 Fan
User avatar

Joined: Wed Aug 27, 2008 10:54 am
Posts: 1815
Location: Alpine AZ, Green Valley AZ
OK. Did that. Cleared Browsing History, Download History, Cookies and Other...., and Cached Images and Files. Cleared the last four weeks (wasn't having any problem prior to this past weekend).

No change. Photo still pulls downward, but then snaps back up.

Wes

_________________
Some days it just isn’t worth the hassle of chewing through the restraints......


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 2:34 pm 
356Talk Admin
User avatar

Joined: Sun Mar 09, 2008 6:18 pm
Posts: 78
I'll check further into the problem that you and Chris are having...

Joe


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 11:35 pm 
356 Fan
User avatar

Joined: Sat Dec 21, 2013 12:09 pm
Posts: 791
Location: Belfast, Northern Ireland
Yes I'm having exactly the same problem.

I use an iPad.

I click on the hamburger, down comes the menu, before I can touch it, up it goes again.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Thu Mar 17, 2016 7:55 am 
356 Fan
User avatar

Joined: Wed Mar 26, 2008 7:21 pm
Posts: 1376
Location: NE Michigan, lower penn.
Same problem for me with Firefox on a tablet. Started yesterday morning. Also got a message 1st time it happened that site was down for maintenance.

_________________
Phil Planck


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Thu Mar 17, 2016 9:18 am 
356Talk Admin
User avatar

Joined: Sun Mar 09, 2008 6:18 pm
Posts: 78
You guys should be good to go now, yes the site has been up and down for maintenance and upgrading.

Joe


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Thu Mar 17, 2016 9:46 am 
356 Fan
User avatar

Joined: Wed Aug 27, 2008 10:54 am
Posts: 1815
Location: Alpine AZ, Green Valley AZ
Working good now. Photo now stays out of the way. Thanks Joe and whoever else is working on it.

There is one more thing that appears to have been changed. The check box to "Remember Me" when you sign in doesn't appear to be working. I'm now having to log in every time I visit the site.

Cheers,
Wes

_________________
Some days it just isn’t worth the hassle of chewing through the restraints......


Last edited by Wes Bender on Thu Mar 17, 2016 9:48 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Thu Mar 17, 2016 9:48 am 
356Talk Admin
User avatar

Joined: Sun Mar 09, 2008 6:18 pm
Posts: 78
"Remember me" is a known problem and is being worked on...

Joe


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Failure to open
PostPosted: Thu Mar 17, 2016 10:02 am 
356 Fan
User avatar

Joined: Sat Mar 29, 2008 9:06 am
Posts: 6
Everything is working well now. Thanks Joe and everyone else!

Chris

_________________


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group