Email to Connect on Classifieds Is Not Working

Ask questions about how to use the forum or any features on the website. Give us your feedback.
Post Reply
Message
Author
John Roidt
356 Fan
Posts: 6
Joined: Wed Oct 08, 2014 3:58 pm

Email to Connect on Classifieds Is Not Working

#1 Post by John Roidt » Tue Feb 10, 2015 10:51 am

Emails to connect with members in the classifieds are being kicked back. Is this being addressed? What is the ETA for the fix?

User avatar
James Davies
356Talk Moderator
Posts: 2177
Joined: Thu Aug 15, 2013 9:15 am
Location: Baltimore, MD

Re: Email to Connect on Classifieds Is Not Working

#2 Post by James Davies » Tue Feb 10, 2015 1:36 pm

If its being kicked back to you, that probably means its a problem on the user's email end (the person you're trying to send the mail to), not on the Registry forwarding end. When the Registry system was failing to forward messages, it was failing silently, which was worse, as you didn't know it had failed.

Some email providers have very stringent checking and reject anything that has been sent through a proxy, i.e. messages from you through the Registry to another email address. I recall this becoming an issue a few months ago Perhaps someone can remember which email providers were causing problems.

And yeah, it would be nice to get this fixed somehow.

User avatar
James Davies
356Talk Moderator
Posts: 2177
Joined: Thu Aug 15, 2013 9:15 am
Location: Baltimore, MD

Re: Email to Connect on Classifieds Is Not Working

#3 Post by James Davies » Tue Feb 10, 2015 1:40 pm

Here's Curt's post on the problem.

viewtopic.php?f=1&t=37537

It seems AOL and Yahoo email addresses were/are the problem.

Post Reply